Der er intet bedre end hjemmelavet junk eller cafémad som man jo på lidt finere vis kan kalde det. I går lavede min kæreste og jeg hjemmelavet clubsandwich med paneret kyllingefilet. Der er selvfølgelig mange variationer, men her er vores.
Ingredienser(2 pers.)
- 4 skiver sprødt italiensk brød
- 2 kyllingbrystfileter
- rasp, 1 æg og lidt mel til panering
- 4 store blade hjertesalat
- 1 stor tomat
- 1/3 agurk
- 1 peberfrugt
- enten karrydressing eller mixet ketchup m. salatmayonaise
Fremgangsmåde
Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det let med en gaffel. Vend kyllingfileterne i mel, derefter i ægget og til sidst i rasp.
Varm en pande. Kom olivenolie på panden og lad det blive godt varmt. Steg kyllingfileterne ved højeste varme i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Lad kyllingen stege i ca. 20 min. ved middel til lav varme. Vend fileterne jævnligt og skær dem evt. igennem for at se om de er færdigstegte.
Vask salat og resten af tilbehøret. Skær lange tynde skiver af agurken og tomaten og gør det samme med peberfrugten.
Rist de 4 skiver brød på en brødrister.
Bland salatmayonaise og ketchup og smør det på brødet eller smør brødet med karrydressing istedet, - efter ønske. Læg et salatblad nederst, dernæst kyllingfilet, så tomat, agurk og peberfrugt. Til sidst endnu et salatblad og endnu et stykke brød.
Stik et spyd igennem din sandwich så den ikke falder fra hinanden når den spises.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar